«Κουδούνισαν» από την ήττα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια

«Κουδούνισαν» από την ήττα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια

Ο Γκρανκάσας έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ από τις «αιώνιες» παλινωδίες για την κοινή τηλεοπτική διαχείριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχαμε αναδείξει με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ τη συντριπτική ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός στο αίτημά του για άμεση εκδίκαση της προσφυγής του έναντι της Super League με αφορμή την κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων από τη σεζόν 2023-24.

Η ομάδα του Πειραιά βρήκε απέναντί της όχι μόνο την ΕΠΟ αλλά και όλες τις ομάδες της Super League, πλην του Αρη, καθώς έχουν κατατεθεί πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ της Super League.

Την περασμένη εβδομάδα, το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής για τις 14 Οκτωβρίου, μια ημερομηνία που δεν ήθελαν καθόλου στον Ολυμπιακό γιατί είναι μετά την χρονική προθεσμία για να «σύρουν» την υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια. Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν τόσο βαριά η ήττα που υπέστησαν, που τους έκανε να…κουδουνίζουν. Ετσι, σήμερα υπήρξε προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια από την πλευρά του Ολυμπιακού. Και ως κερασάκι στην τούρτα, προσφυγή και από τον Παναθηναϊκό!

Αμφότεροι, έστω και από διαφορετική αφετηρία, ζητούν να μην ισχύσει η απόφαση για κοινή τηλεοπτική διαχείριση. Βέβαια, ανάμεσα στα πολλά τρελά και παράδοξα που πράττουν στον Ολυμπιακό, θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει πως προσέφυγαν στο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο και αφού έφαγαν τα μούτρα τους, έτρεξαν να κάνουν προσφυγή και στα πολιτικά δικαστήρια. Οσο για τον Παναθηναϊκό, ουδείς μπορεί να είναι πλέον βέβαιος για το ρόλο και τις βουλές του.
Θυμίζουμε, πως την αναβολή αιτήθηκαν η Super League, η ΕΠΟ και οι 11 ΠΑΕ, που έκαναν πρόσθετη παρέμβαση κατά του Ολυμπιακού και υπέρ της λίγκας.

Οι λόγοι που αιτήθηκαν είναι:

  • Οι ασφυκτικές προθεσμίες που έβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο με συνέπεια να μην είναι προετοιμασμένοι οι δικηγόροι
  • Το καταστατικό της ΕΠΟ που δεν έχει ακόμη εγκριθεί και το οποίο επίσης περιλαμβάνει την κεντρική διαχείριση στην Super League
  • Στοιχεία που θέλουν να προσκομίσουν σχετικά με το τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε άλλες χώρες
  • Την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της Γ.Σ. της λίγκας

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X