ΑΕΚ: Κινείται για να καλύψει το κενό του Κεδέρη!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Σαλαμίνα
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ κινείται για έναν ξένο που θα καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Κεδέρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Χρήστου Κεδέρη σκέφτηκαν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Φαίνεται πως τελικά η απόφαση είναι ειλημμένη για να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή ξένου χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει ακόμα στον «εκλεκτό». Πάντως πρόθεση τους είναι να αποκτηθεί ένας αριστερός εξτρέμ το επόμενο διάστημα και ειδικότερα γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε η μεταγραφή του να έχει ολοκληρωθεί πριν την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Γκρούντφος. Να θυμίσουμε πως και πέρυσι η ΑΕΚ μετά τον ξαφνικό τραυματισμό του Ουγκάλντε κινήθηκε άμεσα για να φέρει τον Τόμισλαβ Νούιτς ενώ εξαιρετικά ήταν τα αντανακλαστικά της και μετά τους τραυματισμούς των Πλάθα και Μόγια όταν απέκτησε μέσα σε μια ημέρα τους Χίγκερουντ και Άντερσεν οι οποίοι για ένα μήνα βοήθησαν σημαντικά την ομάδα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X