Τρομερό: Ο Αντερσον ανακοίνωσε ήδη την ενδεκάδα της Σουηδίας για το ματς με την Εθνική!

Τρομερό: Ο Αντερσον ανακοίνωσε ήδη την ενδεκάδα της Σουηδίας για το ματς με την Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει αύριο την Σουηδία, όμως ο Γιάνε Αντερσον ανακοίνωσε από σήμερα την ενδεκάδα της ομάδας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας ομάδα την 11άδα των Σκανδιναβών, μία ημέρα πριν το παιχνίδι-τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά, λοιπόν, στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν Λίντελοφ-Ντάνιελσον, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Κουλουσέφσκι θα πάρει ο Κουάισον. Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες θα είναι ίδιοι με εκείνους που αγωνίστηκαν στο 3-0 με το Κόσοβο.

Σε διάταξη 4-4-2 γκολκίπερ θα είναι ο Ρόμπιν Όλσεν, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν Εμίλ Κραφτ, Βίκτορ Λίντελοφ, Μάρκους Ντάνιελσον και Λούντβιγκ Αουγκούστινσον, στη μεσαία γραμμή οι Εμίλ Φόρσμπεργκ, Άλμπιν Έκνταλ και Βίκτορ Κλάεσον, ενώ το δίδυμο στην επίθεση θα απαρτίζεται από τους Ρόμπιν Κουάισον και Αλεξάντερ Ίσακ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X