ΑΕΚ: Αύριο η επέμβαση του Κεδέρη!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ θα περάσει αύριο την πόρτα του χειρουργείου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης ήταν ο φετινός μεγάλος άτυχος της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς μετά από τροχαίο που είχε χτύπησε σοβαρά το πόδι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο αριστερός εξτρέμ του «Δικεφάλου» θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς από τον γιατρό της ΑΕΚ, Γιώργο Κελάλη στην Ευρωκλινική Αθηνών. Ο Κεδέρης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου και έσω πλαγίου χιαστού και μετά την αυριανή επέμβαση θα ξεκινήσει σταδιακά το πρόγραμμα αποκατάστασης για να είναι πανέτοιμος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία όλη η οικογένεια της ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Δημητρούλιας μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Δούκα: «Αυτό που συνέβη στον Κεδέρη, έγινε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Είμαστε τώρα όλοι μαζί του. Δεδομένα θα λείψει στην ομάδα καθώς ήταν ένας παίκτης που μας έδινε γκολ και ενέργεια. Είμαι σίγουρος πως θα επανέλθει στο 100% και καλύτερος απ’ ότι ήταν. Είναι ένας αθλητής που ζει για το χάντμπολ. Ήταν πραγματικά μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X