Βεργίδου στο enwsi.gr: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας πάμε για τη νίκη με ΠΑΟΚ»

Εικόνες από το Αίας Ευόσμου-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η πασαδόρος της ΑΕΚ μίλησε για τη νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και το ματς που ακολουθεί το Σάββατο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας μια «καθαρή» νίκη στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» κρατάνε τα θετικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο γνωρίζουν καλά πως τα επόμενα ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και θα πρέπει να βελτιώσουν τις αδυναμίες ή τα κενά διαστήματα που μπορεί να τους στοιχίσουν.

Ήδη στις τάξεις της ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάτι που σχολίασε και η πασαδόρος της ομάδας, Όλγα Βεργίδου με δηλώσεις της στο enwsi.gr. Η διεθνής αθλήτρια εμφανίστηκε χαρούμενη για την πρώτη νίκη αλλά όπως τόνισε πρέπει να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερες στο επόμενο ματς: «Κατ αρχήν είμαστε πολύ χαρούμενες που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και είμαστε πάλι μέσα στα γήπεδα και επιτέλους παίζουμε με κόσμο. Από εκεί και πέρα κάθε πρεμιέρα είναι ξεχωριστή και έχει άγχος , σίγουρα ο Αίαντας χωρίς να τον υποτιμήσω δεν έχει τους ίδιους στόχους με εμάς αλλά έπρεπε να είμαστε σοβαρές για να πάρουμε τους 3 πόντους που θέλαμε και το κάναμε» σχολίασε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο επόμενο ματς που ακολουθεί: «Από σήμερα δουλεύουμε σκληρά για το Σάββατο έχουμε μα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ και ελπίζω με τον κόσμο μας στο πλευρό και με μαχητικότητα να φτάσουμε στη νίκη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X