«Ο Γιαννίκης δεν υπολογίζει ονόματα, δεν θέλει να... μπλέκονται πολλοί στα πόδια του!»

Εικόνες από τις υπογραφές του Γιαννίκη στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Χριστοβασίλης, Κάργας και Γιαννάκης «σκιαγραφούν» το προφίλ του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Αργύρη Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και καλείται να δείξει άμεσα έργο στα παιχνίδια που έρχονται για το πρωτάθλημα.

Ο 41χρονος τεχνικός προερχόμενος από τη Γερμανία, ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του ’19 για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Για τον Γιαννίκη μίλησε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Κάργας και τι αποκαλύπτει ο στενός του φίλος και ιδιοκτήτης του SportFM Ιωαννίνων, Γιάννης Γιαννάκης.

-Κύριε Χριστοβασίλη, είστε ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Αργύρη Γιαννίκη και του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει στην Ελλάδα. Ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνετε τώρα;

«Αποδείχθηκε πως είχα δίκιο να προσλάβω τον Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και φυσικά νιώθω απόλυτα δικαιωμένος από το γεγονός ότι πλέον κάνει και το βήμα παραπάνω στην καριέρα του».

-Πώς προέκυψε η επιλογή σας να δώσετε ουσιαστικά τα “κλειδιά” της ομάδας, σε έναν νέο προπονητή;

«Είχαμε παίξει το 2016 κατά την περίοδο της προετοιμασίας μας τότε, ένα φιλικό με την Χόφενχάιμ. Προπονητής της ήταν ο Νάγκελσμαν και πραγματικά είχαμε εντυπωσιαστεί. Φαινόταν ότι αυτός ο νέος άνθρωπος (σημ. Νάγκελσμαν) θα πάει ψηλά. Όπως και έγινε και πλέον είναι στην Μπάγερν. Από τότε άρχισα να ψάχνω μια ανάλογη περίπτωση, προκειμένου να εφασμόσουμε το ίδιο σκεπτικό στον ΠΑΣ Γιάννενα. Έτσι μέσα από την αναζήτηση, προέκυψε και η περίπτωση του Γιαννίκη. Από την πρώτη στιγμή τον εμπιστεύτηκα και του έδωσα το χώρο που χρειάζεται κάθε προπονητής για να αναπτύξει τις ιδέες του. Θεωρώ λοιπόν ότι πετύχαμε διάνα με την επιλογή μας και το σκεπτικό μας για την δημιουργία της ομάδας μας, αποδείχθηκε απόλυτα σωστό»

Διαβάστε περισσότερα εδώ για το προφίλ του Αργύρη Γιαννίκη

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X