Λεονάρντο: «Πρέπει να τιμωρηθεί η Ρεάλ …»

Χεσέ Ροντρίγκες: «Ο Μπαπέ δεν βλέπει την ώρα να πάει στην Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν για τη στάση της Ρεάλ σχετικά με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ δε φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει τhν περίπτωση απόκτησης του Κιλιάν Μπαπέ μετά  και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της, Φλορεντίνο Πέρεθ  πως η υπόθεση του Γάλλου σταρ θα λυθεί τον Ιανουάριο, όταν θα είναι ελεύθερος.

Η στάση αυτή των «Μερένγκες» έχει ενοχλήσει τη διοίκηση των Παριζιάνων και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Λεονάρντο, ο οποίος στο φεστιβάλ της Gazzetta dello Sport, έκανε λόγο για την ασέβεια της Ρεάλ.

«Δεν μας σέβονται, μιλούν για τον Κιλιάν εδώ και δύο χρόνια. Δεν κινηθήκαμε ποτέ από πίσω για να πείσουμε τον Τζίτζιο (Ντοναρούμα) να φύγει από τη Μίλαν ως ελεύθερος παίκτης. Δεν μιλήσαμε μαζί του πριν από τον Ιούνιο, μόνο όταν η κατάσταση ήταν ήδη ξεκάθαρη και ο σύλλογος είχε ανακοινώσει ότι δεν επρόκειτο να τον ανανεώσει, υπογράφοντας επίσης τον Μενιάν.

Η Ρεάλ έχει περάσει δύο χρόνια μιλώντας δημόσια για τον Κιλιάν, Δεν κάνει καλό και σε έναν παίκτη, ακόμα δε αν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Κάτι τέτοια πρέπει να τιμωρηθούν. Το αρνούνται, αλλά νομίζω ότι δουλεύουν εδώ και δύο χρόνια για να τον υπογράψουν.

Βλέπω από τη Ρεάλ έλλειψη σεβασμού για τον παίκτη. Δεν είναι ένας κανονικός παίκτης, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και ο προπονητής του, ο πρόεδρός του, το διοικητικό συμβούλιο, οι παίκτες μιλούν γι’ αυτόν. Είναι μέρος του σχεδίου τους και είναι ασέβεια.

Δεν ανανέωσε, επειδή υπήρχε πίεση από την Ισπανία εδώ και χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσει, θέλουμε να ανανεώσουμε μαζί του. Είναι πολύτιμος λίθος και είναι τέλειος για εμάς, δεν σκεφτόμαστε μια ομάδα χωρίς αυτόν τα επόμενα χρόνια. Όταν αυτός, ο Νεϊμάρ και ο Μέσι αρχίσουν να δουλεύουν θα είναι φανταστικό για όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X