Μίλαν: «Ψήνεται» η μεταγραφή του Μπελότι

Ρόμα: Νέα πρόταση για τον Μπελότι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα τα ιταλικά μέσα, ο Αντρέα Μπελότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του Τορίνο μετά από έξι χρόνια και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι.

Ο αρχηγός της «γκρανάτα» φαίνεται, ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μιλάνο, με τους «ροσονέρι» να προσπαθούν να τον αποκτήσουν από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πράγμα δύσκολο βέβαια γιατί όπως υποστηρίζουν πολλοί μάνατζερ το πιο πιθανό είναι να βρεθεί στην πόλη του Μιλάνο το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Την επιθυμία του διεθνή επιθετικού επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Καϊρο στους δημοσιογράφους της «Gazzetta Dello Sport», λέγοντας ότι: «Δεν έχει υπογράψει και πιθανότατα δεν θέλει να υπογράψει. Έκανα μια προσφορά που ξεπερνούσε τις δυνατότητές μου, αλλά δεν μπορώ να τον αναγκάσω να κάνει τίποτα. Δεν νομίζω ότι θέλει να υπογράψει».

Ο Αντρέα Μπελότι πήγε στην Τορίνο το 2015 από την Παλέρμο, μια μεταγραφή που κόστισε  8,4 εκατ. ευρώ στην ομάδα του. Ως αρχηγός είχε συνολικά 231 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τορίνο, ενώ πέτυχε 106 γκολ και μοίρασε 26 ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X