Θέτουν βέτο για την εξαγορά της Νιουκάστλ οι ομάδες της Premier League

Θέτουν βέτο για την εξαγορά της Νιουκάστλ οι ομάδες της Premier League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, ότι όση χαρά και ενθουσιασμός έχει προκαλέσει η εξαγορά των μετοχών της Νιουκάστλ από το Σαουδαραβικό fund, τόσο μεγαλύτερος είναι ο εκνευρισμός και ο προβληματισμός από τις υπόλοιπες ομάδες του Αγγλικού πρωταθλήματος, που δεν βλέπουν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Μπορεί να μην έχουν συμπληρωθεί παρά μόνο κάτι 24ωρα, που οι «καρακάξες» βρίσκονται στη «νέα εποχή» τους, με τη δυναμική τους στο οικονομικό κομμάτι να αυξάνεται ραγδαία και αυτόματα να βρίσκονται μέσα στα πιο δυνατά  ονόματα της Premier League όσον αφορά το πρωτάθλημα αλλά τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα  όλες οι ομάδες από το «νησί» να έχουν κάνει κοινό μέτωπο με σκοπό να αντισταθούν ακόμη και  τώρα.   Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Guardian», οι 19 ομάδες σύσσωμες επιδιώκουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με την Premier League,  ζητώντας να λάβουν λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας που δεν επετράπη πέρυσι.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του «Guardian», οι σύλλογοι της PL, θέλουν να μάθουν τι έχει αλλάξει τόσο πολύ σε σχέση με πέρυσι, ώστε αυτή η εξαγορά να γίνει αποδεκτή και ως εκ τούτου να επισημοποιηθεί.

Η βρετανική εφημερίδα, αναφέρει ακόμη ότι οι σύλλογοι έχουν εκφράσει τον φόβο τους ότι η  Premier League θα καταστραφεί από αυτήν την εξαγορά γιατί όπως φαίνεται θα χάσει την αίγλη της και το πρεστίζ της.

Ρέει άφθονο το χρήμα για Νιουκάστλ

Είναι γεγονός πλέον, ότι η Νιουκάστλ βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορία της, όντας απαλλαγμένη από τα στενά δομημένα οικονομικά της πλαίσια και ατενίζοντας το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία χάρη στο νέο της ιδιοκτήτη Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν

Σύμφωνα λοιπόν με την «Daily Mail», ο Μπιν Σαλμάν μπήκε με το «καλημέρα» στο top-10 των πιο πλούσιων ιδιοκτητών ομάδων, κατέχοντας μάλιστα την 1η θέση με 370 δισεκατομμύρια.  Ενώ στη  2η  και 3η θέση αντίστοιχα βρίσκονται οι μέχρι πρότινος μεγιστάνες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού στερεώματος, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί της Παρί, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 260 δισεκατομμύρια και ο Μανσούρ Μπιν  Ζαγέντ με 25 δισεκατομμύρια.

Αυτό από μόνο του αποδεικνύει, ότι η Νιουκάστλ θα αποτελεί πλέον το πλουσιότερο club για τα επόμενα χρόνια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X