Είδηση στο Kicker η πρόσληψη του Γιαννίκη από την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: Εκτακτο AEK talk απόψε στις 22:00 με Καζαντζόγλου-Λούπο!
Photo Credits: INTIME

Πρώτο θέμα είναι στην κεντρική σελίδα του σάιτ της γερμανικής εφημερίδας Kicker, η πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ είναι από χθες το απόγευμα ο Αργύρης Γιαννίκης.

Η Ενωση, συμφώνησε με τον Ελληνα τεχνικό για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, με τους «Κιτρινόμαυρους» να διατηρούν το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2024.

Η είδηση αυτή ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και όπως ήταν λογικό -με βάση το παρελθόν του- έφτασε μέχρι και τη Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της πασίγνωστης εφημερίδας Kicker παρουσίασε την πρόσληψη του Γιαννίκη και μάλιστα βρίσκεται στην κεντρική σελίδα, ως πρώτο θέμα στις διεθνείς ειδήσεις του σάιτ. «Ο Γιαννίκης αναλαμβάνει την ΑΕΚ» αναφέρει στον τίτλο της η γερμανική σελίδα.

Το δημοσίευμα του Kicker για την πρόσληψη Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Θυμίζουμε πως ο Ελληνας ομογενής προπονητής έχει γεννηθεί στη Νυρεμβέργη και αν εξαιρεθεί ο ΠΑΣ Γιάννενα, έχει δουλέψει αποκλειστικά στη Γερμανία.

Ξεκίνησε το 2003 στις Ακαδημίες της Μανχάιμ, ενώ συνέχισε το 2007 στην Ακαδημία της Καρλσρούης στην οποία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή, ως πρώτος προπονητής, αλλά και ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γερμανικής ομάδας.

Από το 2012 έως το 2016 εργάστηκε στην πρώτη ομάδα της Καρλσρούης ως βοηθός του Μάρκους Καουζίνσκι, τον οποίο ακολούθησε και στην Ίνγκολσταντ, στην Μπουντεσλίγκα.

Το 2017 ανέλαβε την Ροτ-Βάις Έσσεν ως πρώτος προπονητής και την επόμενη χρονιά ακολούθησε η ΒΦΡ Άαλεν, για να φτάσουμε στο 2019, όπου ήρθε ο επαναπατρισμός και ο ΠΑΣ Γιάννενα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X