Νίκες για Χιλή και Αργεντινή, στο «μηδέν» έμεινε η έμεινε η Βραζιλία (VIDEO)

Νίκες για Χιλή και Αργεντινή, στο «μηδέν» έμεινε η έμεινε η Βραζιλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με 2-0 κέρδισε η Χιλή την Παραγουάη, όσο η Αργεντινή φιλοδωρούσε με 3 γκολ την Ουρουγουάη και η Βραζιλία έμενε στο 0-0 με την Κολομβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, αν και δεν είναι μαζί της οι πιθανότητες, παρέμεινε η Χιλή, από τη στιγμή που επικράτησε με 2-0 της Παραγουάης.

Αρχικά στο 68ο λεπτό ο Μπρέρετον έκανε το 1-0, ενώ στο 72ο ήταν η ώρα του Ίσλα να διαμορφώσει το 2-0. Στο 74ο η Χιλή βρέθηκε να παίζει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Αράνγκιζ αλλά η Παραγουάη δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και μάλιστα ολοκλήρωσε και αυτή τον αγώνα με δέκα, λόγω κόκκινης κάρτας του Αλντερέτε στο 89ο.

Το ίδιο σκηνικό και στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Ουρουγουάη, όπου η ομάδα του Λιονέλ Μέσι κέρδισε άνετα με 3-0 και παρέμεινε παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι, μπήκε πολύ αποφασισμένη στο ματς, ήταν πολύ πιεστική, με την πίεση αυτή να καρποφορεί στο 38′, όταν και ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ.

Το ημίχρονο δεν έκλεισε εκεί όμως, από τη στιγμή που στο 45′ ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 62ο λεπτό, με τον Μέσι, ανάμεσα από αντιπάλους, να βρίσκει στα δεξιά τον Ντε Πολ, εκείνος έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Λαουτάρο, στο δεύτερο δοκάρι, την έσπρωξε στα δίχτυα.

Τέλος, στο… απόλυτο μηδέν έμειναν Κολομβία και Βραζιλία, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Κολομβιανού γκολκίπερ Νταβίντ Οσπίνα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X