Ο Λετιέρι έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό το 2017! (VIDEO)

Ο Λετιέρι έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλικό το 2017! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο άμεσος βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη, Τζίνο Λετιέρι, έχει έρθει αντιμέτωπος με την ΑΕΚ σε φιλικό προετοιμασίας το 2017, όταν ήταν προπονητής της Κορόνα Κίελτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζίνο Λετιέρι με θητεία πρώτου προπονητή σε ομάδες της Zweite Liga στη Γερμανία, θα αποτελέσει το… δεξί χέρι του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ.

Ο 55χρονος τεχνικός που έχει γεννηθεί στη Ζυρίχη και έχει ιταλική καταγωγή, έχει εμπειρία στους πάγκους τόσο ως βοηθός όσο και ως πρώτος προπονητής από το 1994.

Ο Τζίνο Λετιέρι στην Γερμανία έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή σε: Μόναχο 1860 (2), Μπουργκάουζεν και Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ ως πρώτος προπονητής δούλεψε σε: Χοφ, Άουγκσμπουργκ, Μπονέρ, Μπάιρουθ, Ντάρμσταντ, Βέιντεν, Βιέσμπαντεν, Ντούισμπουργκ και FSV Φρανκφούρτη. Παράλληλα εργάστηκε από το 2017 μέχρι το 2019 και στην Πολωνία με την Κορόνα Κίελτσε.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Λετιέρι το καλοκαίρι του ’17

Ο Τζίνο Λετίερι, γνωρίζει την ΑΕΚ, καθ’ ότι έχει έρθει αντιμέτωπος με την Ενωση, όντας προπονητής της Κορόνα Κίελτσε, το καλοκαίρι του 2017, όσο η ομάδα -τότε- του Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 0-1 για την ΑΕΚ, με σκόρερ τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X