ΑΕΚ: Νίκη κορυφής με 2-1 του Ερμή Ζωγράφου στο Futsal!

ΑΕΚ: Νίκη κορυφής με 2-1 του Ερμή Ζωγράφου στο Futsal!
Photo Credits: INTIME

Τρία στα τρία για την ΑΕΚ στο Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ερμή Ζωγράφου με 2-1 στο Κλειστό του Καματερού για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» με μία ψυχωμένη εμφάνιση απέναντι στους Κυπελλούχους Ελλάδος, έφτασαν στο τρίποντο και σημείωσαν το 3×3 στο Πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, αλλά η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα έδειξε τη δυναμική της. Η ΑΕΚ πίεζε συνεχώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει δίχτυα. Όσο περνούσε η ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν χώρο στο γήπεδο και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16′ με τον Δελλαπόρτα.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η ΑΕΚ σημείωσε το 2-0 και πάλι με τον Δελλαπόρτα, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να μειώσουν σε 2-1, στο 23′. Εν συνεχεία το παιχνίδι έγινε γκραν γκινιόλ, με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, με την ομάδα μας να καταφέρνει στο τέλος να διατηρήσει το 2-1 και να προσθέτει ακόμα 3 βαθμούς στο «κιτρινόμαυρο» σακούλι.

ΑΕΚ – Ερμής Ζωγράφου 2-1
Ημίχρονο: 1-0.
Σκόρερ: Δελλαπόρτας (2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X