Αυτό που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία για τον Γιαννίκη

Αυτό που έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία για τον Γιαννίκη
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ με τον Ελληνογερμανό τεχνικό…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιστέψαμε ότι η νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, θα ήταν αρκετή για να φέρει ηρεμία και να βάλει «φρένο» στην αμφισβήτηση, αλλά κάναμε λάθος.

Κι αυτό συνέβη επειδή δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται αμφισβήτηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προς το πρόσωπο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αυτή είναι η πραγματικότητα για μια σχέση που με το… καλημέρα, είχε φθορά, επειδή πολύ απλά, δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή της διοίκησης.

Το έχω γράψει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, με αφορμή το θέμα του προπονητή, πως έχει μεγάλη σημασία το τι σκέφτεται για τον κάθε «εκλεκτό», ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Στην παρούσα φάση ωστόσο, δεν έχει πλέον καμία σημασία και καμία ουσία να λέμε τα ίδια και τα ίδια, αναφορικά με το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στο θέμα των προπονητών. Με τη φράση, η ΑΕΚ έχει αποτύχει πλήρως, καλύπτουμε τα πάντα. Και προφανώς δεν γίνεται να μην έχει η ίδια ευθύνη και να φταίνε πάντα οι προπονητές.

Αυτό σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Αυτό που για μένα έχει πολλή μεγάλη σημασία αναφορικά με την επιλογή του Αργύρη Γιαννίκη, είναι ότι αποτελεί πρώτη επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Ελληνογερμανός τεχνικός έχει «κερδίσει» τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις πολλές συζητήσεις που έχουν κάνει οι δύο τους, εδώ και καιρό. Το έχω γράψει στην «ΩΡΑ», το έχω πει και στον ραδιοφωνικό αέρα του «OVER FM 104,9» ότι η ΑΕΚ σε επίπεδο διοικητικής κορυφής, εκτιμά από Έλληνες προπονητές, μόνο τον Αργύρη Γιαννίκη.

Το να ξεκινάς, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει πολλή μεγάλη σημασία, γιατί αυτό είναι το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα, για να στηριχτεί πραγματικά ο νέος κόουτς, από τους πάντες στα Σπάτα και στα γραφεία της ΑΕΚ.

Τι σημαίνει να στηρίξει η ΑΕΚ πραγματικά τον νέο προπονητή; Να τον πιστεύει με όλη της την ψυχή, να τον πιστεύουν και να τον στηρίζουν οι πάντες, χωρίς γκρίνια, χωρίς μεμψιμοιρία, χωρίς πολλά «μπούρου μπούρου». Να σταματήσει σε κάθε αρνητικό αποτέλεσμα να είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητής ως εύκολος στόχος.

Ευτυχώς, το έκλεισε άμεσα και αυτό κάτι δείχνει

Προσωπικά, τον πιστεύω τον Αργύρη Γιαννίκη, θαύμασα τη δουλειά του στον ΠΑΣ και νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει κάνει πολύ καλή επιλογή. Ως όνομα δεν κάνει… κλικ επικοινωνιακά, το καταλαβαίνω, αλλά όπως έγραψα από την πρώτη στιγμή, δεν έχουν σημασία τώρα, οι εντυπώσεις και η επικοινωνία, αλλά η ουσία.

Και η ουσία αφορά στις γνώσεις του νέου προπονητή γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά και στη χώρα στην οποία απέκτησε αυτές τις γνώσεις. Αλλά και πάλι, ελάχιστη σημασία έχει το τι πιστεύω εγώ. Σημασία έχει να τον πιστεύει η ίδια η ΑΕΚ και αυτό έδειξε, κλείνοντας γρήγορα το θέμα και δίχως να το αφήσει να σέρνεται για μέρες. Γιατί αν το άφηνε να σέρνεται, διαρρέοντας ότι… «κοιτάμε κάτι δυνατό από το εξωτερικό» και στο τέλος επέλεγε τον Γιαννίκη, θα έδειχνε πάλι με το… καλημέρα, ότι είχε οδηγηθεί σε εναλλακτική και όχι σε βασική λύση.

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Παρά μόνο να καλωσορίσουμε τον κόουτς στην ΑΕΚάρα και να του ευχηθούμε να είναι καλορίζικος και σιδεροκέφαλος. Η νίκη την Κυριακή στο ματς με τον Ατρόμητο, θα πρέπει να είναι από σήμερα, στο μυαλό όλων στα Σπάτα, στο μυαλό όλων μας.

Υ.Γ.: Πάρα πολύ όμορφο το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Σε εγκαταστάσεις που θέλουν δουλειά περίπου κάνα τρίμηνο με εξάμηνο το πολύ, για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να είναι πραγματικό στολίδι σε όλα, εντός και εκτός. Αλλά ήδη έχει γίνει τρομερή δουλειά, από τον Μάκη Αγγελόπουλο, από τον Γιώργο Πραχαλιά που είναι ο διευθυντής εγκατάστασης και από όλους τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ. Αυτό που πραγματικά ήδη εντυπωσιάζει είναι το πόσο «καυτή» έδρα θα είναι το συγκεκριμένο γήπεδο, κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας φορά με παρουσία 3.000-3.500 «Ενωσιτών». Και που να έχει δηλαδή το διπλάσιο κόσμο, αφού προς το παρόν προβλέπεται λόγω covid-19, παρουσία 6.600 φιλάθλων! Για να μην πω τι θα γίνεται όταν θα επιστρέψουμε πλήρως στην κανονικότητα. Χίλια μπράβο και άπειρα «ευχαριστώ» στον Μάκη Αγγελόπουλο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X