Μόγια: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Δούκας
Photo Credits: INTIME

Ο MVP της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Δούκα και τη συνέχεια των υποχρεώσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο MVP του παιχνιδιού της ΑΕΚ απέναντι στον Δούκα, Νάτσο Φλορίντο Μόγια μίλησε στο aek.gr για το παιχνίδι αλλά και τη συνέχεια:  «Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι γιατί γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος είναι καλός και έχει καλούς παίκτες. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Γι’ αυτό ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ωστόσο στη συνέχεια ανοίξαμε το ροτέισον επειδή την επόμενη εβδομάδα έχουμε τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη. Έτσι και ο κόουτς προσπάθησε να μας βάλει όλους να παίξουμε».

Για το βραβείο του MVP: «Αυτό είναι πολύ καλό για εμένα. Μία δυνατή επιστροφή καθώς έμεινα για περίπου 3 μήνες εκτός λόγω τραυματισμού. Είμαι τόσο χαρούμενος γιατί το βραβείο σημαίνει πως επέστρεψα το ίδιο δυνατός με πριν»

Σχετικά με τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ταταμπάνια και για το ποιο ανυπομονεί περισσότερο: «Η αλήθεια είναι πως είμαι περισσότερο επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό γιατί είναι το επόμενο παιχνίδι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X