Εθνική: Μόνο ο Τζαβέλλας κατάλαβε το χέρι και ζητούσε πέναλτι (VIDEO)

Εθνική: Μόνο ο Τζαβέλλας κατάλαβε το χέρι και ζητούσε πέναλτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα έψαχνε διαδρόμους προκειμένου να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ, απέναντι στην Γεωργία. Τελικά, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μάλιστα δύο φορές στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τους Μπακασέτα και Πέλκα.

Στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπακασέτας εκτέλεσε το φάουλ, Μπουχαλάκης και Χατζηδιάκος πήδηξαν για να πάρουν την κεφαλιά και ο Γκιορμπελίτζε, στην προσπάθειά του να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του, είχε σηκωμένο το χέρι. Ωστόσο, σχεδόν κανείς παίκτης της «γαλανόλευκης» δεν το αντιλήφθηκε…

Μέσα στην περιοχή της Γεωργίας, ήταν πέντε παίκτες της εθνικής μας ομάδας και μόνο ο Γιώργος Τζαβέλλας κατάλαβε την παράβαση, ο οποίος σήκωσε αμέσως τα χέρια ψηλά ζητώντας πέναλτι και φωνάζοντας στον διαιτητή του αγώνα, να δείξει την άσπρη βούλα.

Τελικά, μετά από ακόμη μια φάση με τον Τζόλη να μη βρίσκει στόχο, ο ρέφερι Ρούμσας ειδοποιήθηκε από το VAR για την παράβαση, πήγε και είδε ο ίδιος τη φάση και στη συνέχεια έδειξε το σημείο του πέναλτι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X