O πρώην ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ ετοιμάζεται να αγοράσει την Ντέρμπι

O πρώην ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ ετοιμάζεται να αγοράσει την Ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού πρώτα πούλησε τη Νιουκάστλ στους Σαουδάραβες, έναντι 350 εκατομμυρίων ευρώ, ο Μάικ Άσλεϊ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του για να αγοράσει την Ντέρμπι Κάουντι.

Ο ιστορικός σύλλογος της Championship αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και όπως αναφέρεται στην Αγγλία, ο πρώην ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να την αποκτήσει και την βγάλει από αυτή την οικονομική αδιέξοδο.

Από την πλευρά τους πάντως, οι διοικούντες την Ντέρμπι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με πολλούς υποψήφιους αγοραστές, αλλά όπως φαίνεται με τον Μαρκ Άσλεϊ υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες.

Πάντως, η Ντέρμπι Κάουντι, με τον Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο της, παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό στη League One, μιας και βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, ύστερα από 11 αγωνιστικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X