Ο Δήμαρχος Φυλής κοντά στην ΑΕΚ, είδε χθες το ιστορικό ματς στα Λιόσια

Ο Δήμαρχος Φυλής κοντά στην ΑΕΚ, είδε χθες το ιστορικό ματς στα Λιόσια
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Παππούς παραμένει δίπλα στις προσπάθειες της ΑΕΚ

Τα ιστορικά εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια έγιναν εχθές και προκάλεσαν αίσθηση σε όλους τους φίλους της Ένωσης, αλλά και σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.

Κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει την δική της έδρα, το δικό της σπίτι για να μπορεί να μεγαλώσει και να εξελιχτεί. Η ΑΕΚ πέρασε πάρα πολλά σε όλη αυτήν την διαδικασία, ξεπέρασε πολλά εμπόδια για να μπορέσει να κάνει το κλειστό των Άνω Λιοσίων μια λειτουργική μπασκετική έδρα.

Όλο αυτόν τον καιρό, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς στάθηκε δίπλα στην ομάδα και την στήριζε σε όλο αυτό το εγχείρημα. Είναι πολύ σημαντικό για ένα τόσο μεγάλο έργο να σε στηρίζει η δημοτική αρχή, έχοντας δει όλα τα προβλήματα που υπήρξαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Χρήστος Παππούς δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τα εγκαίνια του γηπέδου και έτσι παραβρέθηκε χθες στον αγώνα απέναντι στην Λάρισα, δείχνοντας και πάλι ότι είναι κοντά στις προσπάθειες της ομάδας. Άλλωστε η ΑΕΚ και το γήπεδο της, θα αποτελέσει έναν από τους προορισμούς που θα αναβαθμίσουν τον Δήμο σε βάθος χρόνου και θα κερδίσουν και οι δημότες από αυτό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X