Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο δικό της «παλάτι»

Πρεμιέρα στο «παλάτι» της έκανε η ΑΕΚ χθες.

Σε ένα τόσο ξεχωριστής σημασίας παιχνίδι, όπως αυτό απέναντι στη Λάρισα, στο κλειστό των Λιοσίων, η ΑΕΚ δεν ήταν μόνη. Στην επίσημη πρεμιέρα της στο νέο γήπεδο ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό των παικτών του Στέφανου Δέδα, με την ατμόσφαιρα να είναι ζεστή.

Οι περίπου 3.500 φίλοι της ΑΕΚ έστησαν το δικό τους πάρτι από το πρώτο δευτερόλεπτο, δίνοντας ώθηση στους παίκτες της ομάδας σε αρκετές στιγμές. Η ΑΕΚ πλέον έχει τη δική της έδρα, ένα υπερσύγχρονο κλειστό στα Λιόσια και περιμένει ακόμα πιο δυναμική παρουσία από τον κόσμο. Άλλωστε το παιχνίδι με τη. Λάρισα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Ένωση να πάρει μια νίκη που την είχε ανάγκη ώστε να… ζεστάνει τον κόσμο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οσα έγιναν:




Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO) Αυτή ήταν η πρεμιέρα στο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια -Ολα όσα έγιναν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X