Αντιπρόεδρος Μπαρτσελόνα: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τώρα τον Χάαλαντ»

Bundesliga: Πήρε την ματσάρα η Ντόρτμουντ, συνεχίζει ακάθεκτη η Βόλφσμπουργκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, η οποία δεν της επιτρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ράφα Γιούστε.

Να μαζέψει τα «κομμάτια» της και να ανασυγκροτηθεί προσπαθεί η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο την ίδια στιγμή δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Βαρκελώνης Ράφα Γιούστε, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» κατέστησε σαφές, πως στην παρούσα κατάσταση ο σύλλογος, δεν μπορεί να κινηθεί προκειμένου να κάνει δικό του τον νεαρό Νορβηγό άσο.

«Θα δούμε μέχρι την επόμενη σεζόν ποια θα είναι η κατάσταση και σε τι θα μπορούμε να βασιστούμε για να υπογράψουμε παίκτες. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε ένα σπίτι, το οποίο βρήκαμε ερειπωμένο ,οπότε ας επικεντρωθούμε πρώτα στην ενίσχυσή του, χωρίς να ξεχνάμε ότι πάντα θέλουμε να έχουμε το καλύτερο και ο Χάλαντ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Όχι δεν μπορούμε. Ο πρόεδρος και ο CEO είπαν ότι στην προηγούμενη θητεία, η οποία επίσης, επαναλαμβάνω ότι ήταν καταστροφική, αγόρασαν παίκτες χωρίς να γνωρίζουν αν μπορούν να τους πληρώσουν και το μόνο που έκαναν ήταν να αυξήσουν το χρέος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X