Η ΑΕΚ επιλέγει τον Γιαννίκη που τερμάτισε 9ος με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ επιλέγει τον Γιαννίκη που τερμάτισε 9ος με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου καταπιάνεται με την επιλογή του Αργύρη Γιαννίκη για τον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα δείχνουν ότι η μπίλια θα κάτσει στο όνομα του Αργύρη Γιαννίκη. Το είχα επισημάνει και σε πρόσφατο άρθρο ότι η απόφαση για τον επόμενο μετά το διαζύγιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θα εξαρτηθεί από το χρόνο που θα είχαν διαθέσιμο οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού για να ψάξουν εκτός των τειχών. Τέτοιος δεν τους δόθηκε, ίσως κι εκείνοι να φοβήθηκαν τις μακρόχρονες διαπραγματεύσεις σε περίοδο που παίζονται πολλά για την ΑΕΚ σε αγωνιστικό επίπεδο.

Τις διαρροές για το πόσο έτοιμος εμφανίστηκε στο ραντεβού εντυπωσιάζοντας τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ με τη γνώση και τα σχέδιά του για το ρόστερ της ομάδας, πάντοτε τις ακούω βερεσέ. Δεν έχουν σοβαρότητα αυτές οι προσεγγίσεις διότι απλούστατα κατά το παρελθόν, όλοι προετοιμασμένοι και πανέτοιμοι είχαν εμφανιστεί αλλά στην πορεία είδαμε μια τρύπα στο νερό. Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος; Τις φανφάρες για τον Καρντόσο; Το πως ο Μιλόγεβιτς έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε νέο Μπάγεβιτς; Τρίχες κατσαρές.

Ασφαλώς, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο κι από κάπου χαμηλότερα ξεκινούν προτού διαβούν την πόρτα μιας μεγάλης ομάδας. Αλλά επειδή κυκλοφορεί και η “τρέλα” της (όχι και τόσο τελικά) φανταστικής σεζόν του Γιαννίκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, καλό είναι να θυμίσουμε ότι πέραν της ωραίας μπάλας που το σύνολό του παρουσίασε, η τελική σούμα δεν είναι δα και τόσο εντυπωσιακή όσο παρουσιάζεται. Στην 9η θέση της βαθμολογίας τερμάτισε η ομάδα, με 16 ήττες, 8 ισοπαλίες και 9 νίκες, σκοράροντας μόλις 27 τέρματα σε 33 αναμετρήσεις. Ούτε με τα playoffs φλέρταρε στιγμή, ούτε καλύτερη του Βόλου ήταν που επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις με τη δουλειά που έκανε εκεί ο Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος έκανε ένα βήμα παραπάνω πηγαίνοντας στον Ατρόμητο και σήμερα είναι άνεργος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X