Δέδας: «Αυτή η νίκη ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ» (VIDEO)

Δέδας: «Αυτή η νίκη ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας

Η ΑΕΚ επικράτησε στην πρεμιέρα της στα Άνω Λιόσια της Λάρισας με 81-69 ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο νέο της γήπεδο, με τον Στέφανο Δέδα να σχολιάζει την απουσία του Ανγκόλα, το σημερινό ματς αλλά και την μεταγραφή του Ίαν Χάμερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος. Μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε σήμερα! Ήμασταν λίγο αγχωμένοι, παίζαμε εναντίον του εαυτού μας… Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ, το πρώτο επίσημο ματς στο γήπεδό μας. Έπρεπε να κερδίσουμε, δεν υπήρχε plan b! Ελέγξαμε το ματς αμυντικά. Παρότι έχουμε πρόβλημα στο σκορ με την απουσία του Ανγκόλα, καταφέραμε να πετύχουμε 81 πόντους.

Είμαι περήφανος κυρίως για τους Έλληνες παίκτες που έδωσαν ό,τι έχουν για να χτίσουμε ξανά ελληνικό κορμό στην ΑΕΚ. Ο Μάνι Χάρις έπρεπε να φύγει για προσωπικούς λόγους, ο Ανγκόλα τραυματίστηκε… Ήδη είδαμε από την προετοιμασία ότι χρειαζόμαστε έναν ενεργητικό ψηλό, προσθέσαμε τον Χάμερ που έρχεται αύριο… Συνεχώς είμαι σε επαφή με τη διοίκηση. Θέλουμε έναν ακόμα σουτέρ και έναν ψηλό. Δίχως να έχω παράπονο από κάποιον, απλώς για να πλαισιώσουμε»


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X