Μεγάλο διπλό η Ελλάδα μέσα στην Γεωργία με Μπακασέτα! (VIDEO)

Μεγάλο διπλό η Ελλάδα μέσα στην Γεωργία με Μπακασέτα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα έμεινε ζωντανή και τώρα πάει Σουηδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας πήρε τον «τελικό» με την Γεωργία, καθώς κέρδισε με 2-0 στο Μπατούμι.

Η «γαλανόλευκη» δυσκολεύτηκε, παρόλα έλυσε τον Γόρδιο δεσμό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακασέτα στα τελευταία λεπτά.


Μάλιστα ο Δημήτρης Πέλκας στο 95′ βγήκε τετ α τετ, έκανε το 2-0 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Εθνική η οποία έμεινε ζωντανή στο κυνήγι τη πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Η «γαλανόλευκη» ομάδα παρέμεινε στο -3 από τη Σουηδία και πλέον θα πάει την Τρίτη (12/10) στη Στοκχόλμη για «τελικό» κόντρα στους Σκανδιναβούς.

Το ματς

Η Εθνική Ελλάδας πίεσε για περίπου δέκα λεπτά, από το 10′ έως το 20′ όπου και έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 12′ το VAR ακύρωσε το γκολ του Παυλίδη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τζαβέλλας με κεφαλιά απείλησε τον Λόρια. Οι παίκτες του Φαν’τ Σχιπ υποστήριξαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, παρόλα αυτά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη.



Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με την Εθνική να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τον Λόρια. Από την άλλη η Γεωργία είχε μια ευκαιρία με τον Κακαβάντζε στο 25′, όμως ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το σουτ του.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φαν’τ Σχιπ αποφάσισε να αποσύρει στον πάγκο τον μοναδικό καθαρό φορ Παυλίδη, περνώντας τον Πέλκα δίπλα στον Μασούρα ο οποίος ανέλαβε ρόλο «ψευτοεννιαριού», ωστόσο η εικόνα της Ελλάδας μεσοεπιθετικά δεν βελτιώθηκε.

Στο 67’ ο διαιτητής Ρούμσας «χαρίστηκε» σε πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Κανκάβα πάνω στον Μπακασέτα, μολονότι έπεσε πάνω του με τα δύο πόδια, δείχνοντάς του μόνο την κίτρινη, αντί για κόκκινη κάρτα.

Στο 88’ ο Τζόλης έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά πλασάροντας άουτ, όμως ο διαιτητής αμέσως μετά με υπόδειξη του VAR «γύρισε» τη φάση πίσω και υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Γκλορμπελίτζε από κεφαλιά του Μαυροπάνου, λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα με το 5ο του τέρμα με τη «γαλανόλευκη» φανέλα. Στις καθυστερήσεις, η οξυδέρκεια του Δημήτρη Πέλκα που έκλεψε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή των Γεωργιανών, οδήγησε στο 2-0 για την Ελλάδα, μετά το εξαιρετικό πλασέ του Έλληνα μεσοεπιθετικού που «κρέμασε» τον Λόρια.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βίλι Σανιόλ): Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκλορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια (90’+2’ Νταβιτασβίλι), Λομπανίτζε (90’+2’ Κβιλιτάια), Τσακβεντάτζε (60’ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικετάντζε (60’ Οκριασβίλι).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Σιώπης (85’ Μάνταλος), Μπουχαλάκης, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μασούρας (78’ Τζόλης), Παυλίδης (46’ Πέλκας).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X