«Ψάχνεται» για Ικάρντι η Νιουκάστλ

Επίσημο: με μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2024 ο Ικάρντι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ και η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά η Νιούκαστλ πάει να κάνει την έκπληξη και να διεκδικήσει τον Ιανουάριο τα δικαιώματα του.

Ο Αργεντινός φορ, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στη Serie A με τη φανέλα της Ιντερ, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, έχει αποφασίσει να τον βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Νιούκαστλ, η οποία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και ανήκει σε πανίσχυρο οικονομικά σαουδαραβικό επιχειρηματικό όμιλο, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ σκοπεύει να προσφέρει στην Παρί 35 εκατ. για να πάρει τα δικαιώματα του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X