Κέπα: Τον θέλει ξανά ο Σάρι παρά το επεισόδιο του 2019

Κέπα: Σημάδεψε οκτώ συνεχόμενες φορές το οριζόντιο δοκάρι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται ότι τα έχει ξαναβρεί με τον Κέπα μετά την μεταξύ τους ένταση στον τελικό του Carabao Cup το 2019 και τον σκέφτεται για την εστία της Λάτσιο.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Σάρι θέλει ακόμα έναν ποιοτικό τερματοφύλακα μετά τον Πέπε Ρέινα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και το όνομα του Κέπα Αριθαμπαλάγκα με τον οποίο συνεργάστηκε στην Τσέλσι φαίνεται πως βρίσκεται στο μυαλό του.

Παρά το πολύ «χοντρό» επεισόδιο μεταξύ τους στον τελικό του Carabao Cup το 2019, όπου ο Ισπανός πορτιέρε είχε αρνηθεί να βγει με αλλαγή στην παράταση για να περάσει στο ματς ο Καμπαγιέρο, ο Ιταλός τεχνικός δείχνει ότι δεν μένει εκεί.

Μάλιστα, πριν από καιρό ο Κέπα είχε μιλήσει δημόσια για όσα είχαν συμβεί τότε, τονίζοντας:

«Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους όσοι συμμετείχαν στο περιστατικό. Και από τον Σάρι που φάνηκε μπροστά σε κόσμο ότι δεν υπάκουσα την οδηγία του, αλλά και από τον τρομερό επαγγελματία και συμπαίκτη, τον Γουίλι Καμπαγιέρο.

Φυσικά απολογούμαι και προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της Τσέλσι. Το γεγονός πήρε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις προς τα έξω, απ’ ότι πραγματικά συνέβαινε στην ομάδα, αφού απλά κάναμε μια κουβέντα με τον κόουτς κι όλα τελείωσαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X