ΑΕΚ: Νο1 επιλογή ο Γιαννίκης από Ελλάδα -Ψάχνει όμως και στο εξωτερικό

ΑΕΚ: Νο1 επιλογή ο Γιαννίκης από Ελλάδα -Ψάχνει όμως και στο εξωτερικό
Photo Credits: INTIME

Τα τελευταία δεδομένα για τον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί απο χθες… ιστορία για την Ενωση και οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν μια λύση που θα κρατήσει την ΑΕΚ μέσα στους στόχους και θα την καταστήσει ακόμη πιο ανταγωνιστική για τον τίτλο.

ΑΕΚ: Τι ισχύει με τον Γιαννίκη

Οσον αφορά από την εν Ελλάδι αγορά, η μοναδική υπόθεση που προχωρά είναι αυτή του Αργύρη Γιαννίκη. Εχουν υπάρξει ήδη επαφές και μάλιστα σε πολύ θετικό κλίμα.

Στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από το πόσο έτοιμος ήταν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με την κατάσταση που βρίσκεται η Ενωση, τα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωσε και όλα όσα τους παρουσίασε. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολύ θετική άποψη για την ποιότητα και την προοπτική του μιας και έχει δείξει έτοιμος για όλα με συγκεκριμένο πλάνο για την Ενωση. Πολλοί μάλιστα δεν θεωρούν τυχαία την αιφνίδια παραίτηση του γυμναστή των Ηπειρωτών Γιάννη Ντουρουντού τη περασμένη Δευτέρα, στενού συνεργάτη του Γιαννίκη.

Υπαρχει πάντως προβληματισμός για το γεγονός πως ο ίδιος δεν έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες και έχει γενικότερα ένα ελλιπές βιογραφικό που δεν κάνει… γκελ. Ομως το ζήτημα είναι αν πραγματικά πείθει τη διοίκηση της ΑΕΚ ότι κάνει.

ΑΕΚ: Οι περιπτώσεις από το εξωτερικό

Στο μεταξύ, στην πόρτα της ΑΕΚ έχουν φτάσει δεκάδες ονόματα προπονητών από το εξωτερικό. Ολα θα μελετηθούν, θα περάσουν από κόσκινο και στο τέλος ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάρει την απόφαση.

Στους ξένους προπονητές που βρίσκονται υπό εξέταση δεν περιλαμβάνεται ο Βλάνταν Ιβιτς, παρά τη φημολογία από χθες, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει καμία προσέγγισε.

Τέλος, η απόφαση της παραμονής του Νίκου Παναγιωτάρα μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο δείχνει πως οι ιθύνοντες την ΑΕΚ έχουν σκοπό να μην πάρουν απόφαση εν βρασμώ, αλλά να μελετήσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X