Μάουντ: Ο πρώτος υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα από τις ακαδημίες της Τσέλσι μετά τον Τζον Τέρι

Τσέλσι: Θέλει να «δέσει» τον Μάουντ έως το 2027
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέισον Μάουντ στα 22 του έχει αποδείξει στο γήπεδο τις ηγετικές του ικανότητες και όσα έχει κάνει στο χορτάρι τον συμπεριέλαβαν στην 30άδα με τις υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα του 2021.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει τον κόσμο της Τσέλσι αλλά και τον Τόμας Τούχελ που γνωρίζει πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει για το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας η παρουσία του Μάουντ και ειδικά όταν εκείνος διανύει περίοδο φόρμας.

Στα 22 του είναι πλέον υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα του 2021, όντας φυσικά Πρωταθλητής Ευρώπης με την αγαπημένη του ομάδα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως παίρνει τη σκυτάλη από τον Τζον Τέρι σε ό,τι αφορά το πολύτιμο βραβείο από το France Football.

Μετά τον αιώνιο θρύλο και άλλοτε «βράχο» της άμυνας της Τσέλσι που ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για τη Χρυσή Μπάλα το 2005, ο Μέισον Μάουντ γίνεται ο επόμενος που διεκδικεί τη διάκριση όντας προϊόν των ακαδημιών του λονδρέζικου κλαμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X