Επίσημο: Στην ΤΣΣΚΑ ο Φαρίντ

Επίσημο: Στην ΤΣΣΚΑ ο Φαρίντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε και με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Κένεθ Φαρίντ.

Ο «Manimal» μετά τη σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ θα περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό προκειμένου να αγωνιστεί στα παρκέ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μπορεί να προέρχεται από μεγάλη αποχή ωστόσο αποτελεί πραγματική «βόμβα» για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και στην προκειμένη περίπτωση για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του για δύο μήνες με την προοπτική να ανανεωθεί έως το τέλος της χρονιάς, με τον ίδιο να είχε EuroLeague out στο τελευταίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα από το Πουέρτο Ρίκο.

Νωρίτερα η Λεονές ντε Πόνσε είχε ανακοινώσει την μετακόμιση του Κένεθ Φαρίντ στην ΤΣΣΚΑ και λίγο αργότερα έγινε και επίσημο από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. O δυναμικός παίκτης είχε επιλεγεί το 2012 στην All Rookie ομάδα του ΝΒΑ, ενώ στην καριέρα του έχει 478 ματς στην κανονική περίοδο (11,4π., 8,1ριμπ., 54,5% στα σουτ) και άλλα 18 ματς στα playoffs (8,2π., 7,4ριμπ., 58,1% στα σουτ).

Πηγή: Gazzetta

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X