Αζάρ: Καθησυχαστικές οι πρώτες εξετάσεις

EURO 2021: Ανεβαίνουν για να προλάβουν την Ισπανία, Ντε Μπρούινε και Αζάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευτυχώς για τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι πρώτες εξετάσεις που έκανε ο Εντέν Αζάρ δεν έδειξαν κάτι σοβαρό μετά τις μυϊκές ενοχλήσεις που αποκόμισε στο ματς του Βελγίου με τη Γαλλία για τα ημιτελικά του Nations League.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Ρεάλ έχει συνηθίσει πλέον τις ατυχίες και τις στιγμές κατά τις οποίες αισθάνεται πόνους ή ενοχλήσεις αποκομίζοντας συνεχώς τραυματισμούς…

Μια τέτοια στιγμή ήρθε και στο ματς με τους «τρικολόρ», οι οποίοι έφτασαν σε μεγάλη ανατροπή για το τελικό 3-2 στον ημιτελικό του Nations League, ώστε ν’ αντιμετωπίσουν πλέον την Ισπανία στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αζάρ δεν θα παίξει στο ματς του Σαββάτου, τον μικρό τελικό με τους Ιταλούς, αποδεσμεύτηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» ώστε να επιστρέψει στη Μαδρίτη και οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φαίνεται ότι δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό μυϊκό πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X