AEK: Τα πραγματικά δεδομένα για Βαλβέρδε και Μίτσελ

AEK: Τα πραγματικά δεδομένα για Βαλβέρδε και Μίτσελ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για τον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ τρέχει για προπονητή και δύο από τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί είναι κλασσικά σε κάθε κατάσταση αναζήτησης προπονητή.

Ο λόγος για τον Μίτσελ και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και οι δύο όμως δεν είναι εφικτοί στόχοι. Ο Μίτσελ πριν από λίγες μέρες έφυγε από την Χετάφε και προτάθηκε στην «Ενωση». Ο Ισπανός, γνωστός και ως παίκτης και ως προπονητής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν τον… ενοχλεί ότι πέρασε από τον Ολυμπιακό πριν από έξι χρόνια. Από τότε συνέχισε σε Μαρσεϊγ, Μάλαγα, Μεξικό και Χετάφε. Προσπαθεί να βρει τη νέα του ομάδα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι το ίδιο όπως ήταν ως παίκτης σε επίπεδο… ονόματος στην αγορά.

Η περίπτωση Βαλβέρδε για την ΑΕΚ

Η περίπτωση του Βαλβέρδε είναι πολύ διαφορετική. Έχει περάσει κι αυτός απ’ το λιμάνι, αλλά είναι ένας προπονητής με πολύ διαφορετικό προφίλ και αποτελεί το διακαή πόθο πολλών. Έχει γίνει πολλές φορές προσπάθειες στο παρελθόν για να τον προσεγγίσουν.

Ήταν ο πρώτος που προσπάθησε η ΑΕΚ όταν ακόμα ήταν στην Εσπανι να τον φέρει πριν από 12 χρόνια, αλλά τελικά ο Βάσκος δεν ήρθε ποτέ.

Η προσπάθεια γινόταν και γίνεται. Ο ίδιος όμως μετά το αντίο στην Μπαρτσελόνα δεν δείχνει διάθεση να δουλέψει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Πολύ περισσότερο το να γυρίσει στην Ελλάδα και να δουλέψει ξανά για σύλλογο από τα μέρη.

Ακόμα κι απ’ τον Ολυμπιακό τον ίδιο προσπάθησα κάποια στιγμή να τον πείσουν να γυρίσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Βαλβέρδε είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος που ψάχνει πολλά και διαφορετικά. Έχει απορρίψει μετά την Μπαρτσελόνα πολλούς και σημαντικούς λόγους της Ευρώπης. Αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα είναι αφενός να ξεκουραστεί, να ζήσει στιγμές με την οικογένειά του και μετά αν προκύψει κάτι τέτοιο να βρει μία εθνική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ιδανική θα ήταν η εθνική Ισπανίας. Τέλεια για αυτόν θα ήταν μια ομάδα σαν την εθνική Ιαπωνίας ή σύλλογος από την Αγγλία αφού είναι και το όνειρο του να προπονήσει στην Premier League.

Αυτό δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν προσπαθεί. Κάθε άλλο, προσπαθεί και με το παραπάνω. Είναι όμως άνθρωποι και δη προπονητές που δεν σκέφτονται όπως όλοι. Ο Βαλβέρδε είναι μια ξεχωριστή δύσκολη περίπτωση ειδικά σαν άνθρωπος

O Insider

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X