ΑΕΚ: Τα αίτια της αποχώρησης του Μιλόγεβιτς -Η πίεση και οι απαιτήσεις

ΑΕΚ: Τα αίτια της αποχώρησης του Μιλόγεβιτς -Η πίεση και οι απαιτήσεις
Photo Credits: INTIME

Οσα οδήγησαν στο διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έφτασε όσο μακριά περίμενε ο ίδιος. Οσο μακριά ήθελε η ΑΕΚ. Οσο μακριά ανέμεναν και οι δύο πλευρές μετά τις ανακοινώσεις του περασμένου Μάη.

Από χθες ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ έχοντας καθίσει στον πάγκο της Ενωσης σε μόλις 7 επίσημα παιχνίδια. Ενας ευρωπαϊκός αποκλεισμός, τρεις νίκες, μία ήττα, μία ισοπαλία.

Η ΑΕΚ προφανώς δεν έχει ενθουσιάσει με την εικόνα και τα αποτελέσματα της επί Μιλόγεβιτς, αλλά τουλάχιστον άπαντες αναγνώριζαν ότι με νέο προπονητή και 14 μεταγραφές (μία ολοκαίνουργια 11άδα) χρειάζεται χρόνο, πολύ χρόνο. Ηρθε το «διαζύγιο» και τώρα Γιαννίκης, Δώνης και Ουζουνίδης τρέχουν στην κούρσα για τη μία θέση, ενώ ο Ράσταβατς κόπηκε νωρίς από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήρθε περισσότερο ως απωθημένο ετών, παρά ως στοχευμένη επιλογή την τωρινή στιγμή. Η απόφαση ήταν του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά πολλοί στενοί συνεργάτες του δεν συμφώνησαν με αυτή. Αποτέλεσμα ο Σέρβος προπονητής να μην αντιλαμβάνεται την στήριξη προς το πρόσωπο του στο βαθμό που θα επιθυμούσε. Η κατάσταση «επιδεινώθηκε» περισσότερο τέλη Ιουλίου, μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Βελέζ.

Η πίεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Ακολούθησαν οι πολλές και σημαντικές μεταγραφές στην ΑΕΚ και το βάρος έπεσε στους ώμους του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να φτιάξει γρήγορα μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Η πίεση στην ΑΕΚ για άμεσα αποτελέσματα τον έβγαλε… έξω από τα νερά του, κάτι που του έβγαινε σε εκνευρισμό. Και προς συνεργάτες του, και στην προπόνηση, ακόμη και στις δηλώσεις του δημοσίως. Δεν ένιωθε όπως ήθελε, δεν «πατούσε» γερά για να τα αλλάξει όλα και να παρουσιάσει την ΑΕΚ που ήθελαν και περίμεναν όλοι.

Αναμενόμενα αυτή η πίεση του έφερε δεύτερες σκέψεις. Ηδη στην ΑΕΚ έκαναν και αυτοί, αλλά άπαντες τα άφησαν στην άκρη μετά το 1-3 στο Αγρίνιο και πίστεψαν ότι το επόμενο 15ημερο θα ήταν χρήσιμο για να ηρεμήσουν όλοι.

Ο Μιλόγεβιτς έφυγε Δευτέρα-Τρίτη για την πατρίδα του και όταν επέστρεψε την Τετάρτη ενημέρωσε τον Γιάννη Παπαδημητρίου για την πολύ μεγάλη πρόταση που είχε από την Σαουδική Αραβία. Στις επόμενες ημέρες όλοι κατάλαβαν ότι δύσκολα θα μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Και έτσι φτάσαμε στον χθεσινό… χωρισμό. Έναν χωρισμό που δείχνει σε πρώτη φάση να κάνει καλό και στους δύο, αφού αυτός ο «γάμος» δεν πέτυχε εξ’ αρχής.

Τώρα η ΑΕΚ ψάχνει ξανά μεσούσης της σεζόν νέο προπονητή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X