ΑΕΚ: «Εκοψε» τον Ράσταβατς ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: «Εκοψε» τον Ράσταβατς ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τελείωσε... άμεσα την κουβέντα για τον Μίλαν Ράσταβατς και τον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ και δη στο θέμα προπονητή.

Σαν κεραυνός εν αιθρία… έπεσε στην Ενωση η πρόταση που έφτασε στην πόρτα της για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τη Σαουδική Αραβία και εν τέλει έφερε την αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ολα έγιναν πολύ γρήγορα για την ΑΕΚ με την πρόταση που έγινε στον Μιλόγεβιτς να είναι από εκείνες που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Ως εκ τούτου, αυτή η εξέλιξη βρήκε την Ενωση απροετοίμαστη μιας και η ΠΑΕ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν εκφράσει τη στήριξή τους στον 51χρονο τεχνικό.

Η περίπτωση του Μίλαν Ράσταβατς

Το όνομα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν από τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι για τον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αρνητικός για αυτή τη περίπτωση. Ο Σέρβος τεχνικός που το καλοκαίρι ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης ως το 2023, ήταν και τους προηγούμενους μήνες στη λίστα του Δικεφάλου, όπως και ο Αργύρης Γιαννίκης, αλλά ούτε τότε προχώρησαν οι εν λόγω περιπτώσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης ήταν κάθετα αρνητικός για τον Μίλαν Ράσταβατς και έτσι η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X