Premier League: Αντιδράσεις από τους 19 συλλόγους για τη Νιούκαστλ

«Στα 2,34 δισ. ευρώ οι απώλειες στην Πρέμιερ Λιγκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανω – κάτω η Premier League με την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες. Εκτακτη γενική συνέλευση των ομάδων.

Η έλευση των Σαουδαράβων στο Νησί έχει προκαλέσει συναγερμό, αλλά και… οργή στις τάξεις της Premier League. Οι 19 σύλλογοι είναι «θυμωμένοι» με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες, έχουν στοχοποιήσει την Premier League που άναψε πράσινο φως για την εξαγορά της Νιουκάστλ και πιέζουν για έκτακτη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Οι 19 ομάδες του πρωταθλήματος είναι ενωμένες απέναντι στους Σαουδάραβες και απαιτούν να γνωρίζουν τι άλλαξε κι έγινε τόσο γρήγορα το deal, αλλά και γιατί δεν ενημερώθηκαν άμεσα. Το αίτημα για την έκτακτη συνάντηση δεν είναι προσπάθεια εκτροχιασμού της εξαγοράς, αλλά περισσότερο μια κίνηση για να δείξουν την έντονη δυσφορία τους προς την ηγεσία της Premier League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X