ΑΕΚ: Οι παίκτες... σοκαρίστηκαν από το «διαζύγιο» με τον Μιλόγεβιτς!

ΑΕΚ: Οι παίκτες... σοκαρίστηκαν από το «διαζύγιο» με τον Μιλόγεβιτς!
Photo Credits: INTIME

Πως... εισέπραξαν οι παίκτες της ΑΕΚ το φινάλε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξαφνική ήταν η αποχώρηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ.

Το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώθηκε η το τέλος της συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού από την ΑΕΚ, μετά την πρόταση που έφτασε στα χέρια του από τη Σαουδική Αραβία και τον δελέασε για να πει πρόωρο «αντίο».

Ενδεικτικό του πόσο γρήγορα έγιναν όλα είναι το γεγονός πως κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν γνώριζε τίποτε για την υπόθεση, ούτε πίστευαν πως μπορεί να αποχωρήσει αυτή τη περίοδο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ωστόσο, από την στιγμή που χτύπησε η… πόρτα του 51χρονου προπονητή με μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, η διοίκηση της ΑΕΚ πήρε την απόφαση μαζί με τον ίδιο να συνεχίσουν σε χωριστούς δρόμους.

Για αυτό και οι παίκτες έμειναν στο… σκοτάδι. Προ ολίγων ημέρων μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επικοινωνήσει με τον Μιλόγεβιτς εκφράζοντας την στήριξή του σε εκείνον. Μία στήριξη που τελικά δεν είχε ουσία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα βρεθεί αύριο στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση μετά το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X