«Η σαουδαραβική Νταμάκ θέλει τον Μιλόγεβιτς»

«Η σαουδαραβική Νταμάκ θέλει τον Μιλόγεβιτς»
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει… πέραση στη Σαουδική Αραβία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, φέρεται να είναι στην λίστα της Νταμάκ για την άκρη του πάγκου της. Σύμφωνα με το σερβικό, «24sedam» που επικαλείται πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την Νταμάκ, αλλά περιμένει ερωτηματικό αν θα ενδώσει στα «πετροδόλαρα» ο ίδιος.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει έναν γλυκό πονοκέφαλο. Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ θα μπορούσε να γυρίσει στην Αραβία, μετά το πέρασμά του από την Αλ Αχλί σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Ο Μιλόγεβιτς δεν ξεκίνησε πολύ καλά με την ΑΕΚ, παρά τις δυνατές μεταγραφές της το καλοκαίρι. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 είναι ο λόγος που έφτασε μια πρόταση στην πόρτα του αυτή τη περίοδο.

Η Νταμάκ ενδιαφέρεται ζεστά και είναι έτοιμη να του δώσει ένα τεράστιο συμβόλαιο σε συνδυασμό με όποιον παίκτη ζητήσει χωρίς καμία… έκπτωση. Μένει να φανεί αν ο Μιλόγεβιτς θα ενδώσει τα πετροδόλαρα από τη Σαουδική Αραβία ή θα παραμείνει στην Ελλάδα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X