ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς ψάχνει τη λύση στον γρίφο Λε Ταλέκ

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς ψάχνει τη λύση στον γρίφο Λε Ταλέκ
Photo Credits: INTIME

Ο κομβικός ρόλος του Νταμιάν Λε Ταλέκ στα πλάνα του Μιλόγεβιτς, τα ζητήματα στο κέντρο και η προσδοκία για προσαρμογή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μεγάλος αναλυτής του ποδοσφαίρου, προκειμένου να κατανοήσει τον κομβικό ρόλο που κατείχε στα πλάνα του Μιλόγεβιτς για τη νέα ΑΕΚ, ο Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Πριν καν ακόμα αρχίσει η σεζόν, φαινόταν πως ο Γάλλος αποτελούσε τον παίκτη που πόνταρε ο προπονητής της Ενωσης για να δώσει ισορροπία στην ομάδα. Ηταν το «κλειδί» για τον Μιλόγεβιτς και εκείνος που θα καθόριζε σε σημαντικό βαθμό την πορεία της ΑΕΚ.

Οσα είχαν εντοπιστεί εξ αρχής για το ρόλο του Λε Ταλέκ, εμφανίζονται ξεκάθαρα σε κάθε αγωνιστική εμφάνιση της ΑΕΚ. Ο Γάλλος είναι υπεύθυνος για τα εξαιρετικά διαστήματα της ΑΕΚ, όταν δείχνει πως δεν ανακόπτεται από τις αντίπαλες ομάδες, αλλά συνάμα και εκείνος που συμπαρασύρει την ομάδα στο κακό διάστημα. Γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον, πως όταν ο Λε Ταλέκ ξεμένει από δυνάμεις, η ΑΕΚ κόβεται στα δύο.

Διαβάστε περισσότερα για την λύση που ψάχνει ο Μιλόγεβιτς για τον γρίφο Λε Ταλέκ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X