Μασούρας: «Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»

Μασούρας: «Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Μασούρας εκπροσώπησε τους Ελληνες διεθνείς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Γεωργία.

Για την πίεση για νίκη με δεδομένο ότι υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος από την αρχή ήταν αυτός. Να διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τα τελικά. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας ούτε μας δημιουργεί έξτρα πίεση για έναν αντίπαλο που πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι ήταν παρών στο ματς με τη Σουηδία παρότι δεν θα έπαιζε:

«Νομίζω δεν είναι κάτι που σκέφτηκα πολύ. Πηγάζει από την προσπάθεια από όλο αυτό το διάστημα. Βρέθηκα κοντά στην ομάδα. Δεν χρειαζόταν να το συζητήσουμε. Ήταν αυτονόητο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και μέχρι το τέλος είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν θέλει μυαλό ή πάθος το ματς:

«Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν και τα δύο πράγματα. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε. Να είμαστε έξυπνοι στο παιχνίδι. Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Λεπτό με λεπτό να γινόμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X