Με αποδοσάρες στα Προκριματικά

Με αποδοσάρες στα Προκριματικά

Οι επιλογές του Betmarket.gr για το σημερινό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Εθνικές ομάδες επιστρέφουν με αυξημένο ενδιαφέρον καθότι πλησιάζουν προς το τέλος τους οι προκριματικοί όμιλοι που οδηγούν σε προκρίσεις στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και εσείς μπορείτε να επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Στις περιπτώσεις κραυγαλέων φαβορί που ουδείς μπορεί να διαφωνήσει ως προς τις πιθανότητες νίκης τους, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να βρεθεί και στοιχηματική αξία είναι η έξοδος της ανανεωμένης και ισχυρής Ολλανδίας στη Λετονία αλλά το διπλό του Μαυροβουνίου (με τον ηγέτη Γιόβετιτς να επιστρέφει) στο αδύναμο Γιβραλτάρ.

Ενας άσος που θα μπορούσε να συζητηθεί είναι αυτός της Τσεχίας κόντρα στους Ουαλούς. Ηταν σημειωμένος όταν επιβεβαιώθηκε η απουσία του σταρ Γκάρεθ Μπέιλ στους φιλοξενούμενους. Τιμές όμως όπως το 1.70 στον άσο όχι απλά δεν περιέχουν κανένα value, αλλά έχουν υποχωρήσει ακόμη και κάτω από τη fair τιμή της νίκης των Τσέχων.

Από πλευράς αουτσάιντερ θεωρούμε πως μπορεί να κάνει την έκπληξη η Σλοβακία. Είναι τέτοιο το ποδόσφαιρο που παίζει που τη βολεύει να περιμένει πίσω από την μπάλα και να χτυπά στην κόντρα. Η Ρωσία είναι σε μεταβατικό στάδιο και το γεγονός πως κέρδισε τις αδύναμες Κύπρο και Μάλτα δεν την καθιστά τόσο μεγάλο φαβορί. Το διπλό στο 4+.

Στην Κύπρο ο Κωστένογλου δείχνει να μην έχει δώσει «κάτι» στην ομάδα. Ασχημες εμφανίσεις, δέχεται πολλές φάσεις (24 τελικές η Σλοβακία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της) από τις αντιπάλους της και τη δεδομένη στιγμή μοιάζει αρκετά κάτω σε ποιότητα από τους Κροάτες. Το διπλό σε combo με το over σε τιμές διπλασιασμού.

Γιβραλτάρ-Μαυροβούνιο προγνωστικά στοιχήματος για κόρνερ

Στο πρώτο μεταξύ τους, στο Μαυροβούνιο, η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε 12 κόρνερ. Αλλα τόσα κέρδισε και στο πρόσφατο 0-0 με τη Λετονία. Δείχνει μια ομάδα που κόντρα σε αντιπάλους χαμηλής δυναμικής ψάχνει πολύ το παιχνίδι από τα πλάγια.

Το Γιβραλτάρ έχει παραχωρήσει από οκτώ κόρνερ και πάνω στα πέντε από τα έξι παιχνίδια του στην προκριματική φάση. Θα πάρουμε το ρίσκο να πάμε σε ένα υψηλό line στο μοναδικό ποντάρισμα της σημερινής βραδιάς.

Betmarket Επιλογές

Moνά

8/10 –21:45 Γιβραλτάρ-Μαυροβούνιο Over 12,5 κόρνερ (4.60) επί 6 μονάδες στη Sportingbet

8/10 –21:45 Γιβραλτάρ-Μαυροβούνιο Over 13,5 κόρνερ 2 (6.50) επί 3,76 μονάδες στη Bwin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X