ΑΕΚ και Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ προχωράνε μαζί!

ΑΕΚ και Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ προχωράνε μαζί!
Photo Credits: INTIME

Νέα χορηγική συνεργασία συνεργασία για το τμήμα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η ΑΕΚ με το διαγωνιστικό Κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ για τα τμήματα υδατοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το το διαγνωστικό κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ, το οποίο και αναλαμβάνει τους προ αγωνιστικούς προληπτικούς ελέγχους των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Συλλόγου.

Η συνεργασία μας έχει ήδη ξεκινήσει με τους προ αγωνιστικούς προληπτικούς ελέγχους της ανδρικής και γυναικείας ομάδας πόλο και θα συνεχιστεί και σε επόμενα επίπεδα.

Το διαγνωστικό κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ τηρεί πιστά την πεποίθηση του για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό και στη νεολαία, ευθυγραμμιζόμενο πλήρως με το μήνυμα της ομάδας μας, για την προαγωγή της συμμετοχής στον αθλητισμό και την προβολή του υγιεινού τρόπου ζωής. Βασική αποστολή του Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ είναι η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και διοργανώσεων που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και προβάλουν υψηλά κοινωνικά πρότυπα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στην τεράστια θαλάσσια παράδοση του «Έλληνα» και έχει χαρίσει απίστευτες επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Είμαστε σίγουροι ότι η έναρξη αυτής της συνεργασίας θα είναι η αρχή μιας σταθερής σχέση συμπόρευσης και κοινής πορείας που θα οδηγήσει σε επιτυχίες στους κοινούς μας στόχους.

Το διαγνωστικό κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ είναι ένα μοντέρνο και σύγχρονο κέντρο διαγνωστικής και προληπτικής Ιατρικής και καλύπτει όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων (Αιματολογικών/Απεικονιστικών). Η άρτια κατάρτιση του Ιατρικού/Παραϊατρικού προσωπικού και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, εγγυώνται υψηλού επιπέδου Ιατρικές υπηρεσίες τόσο στο κομμάτι της πρόληψης αλλά και της διάγνωσης.

Το διαγνωστικό κέντρο Α-ΠΡΟΛΗΨΙΣ βρίσκεται στον:
– ΑΛΙΜΟ
– ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
– ΚΑΛΛΙΘΕΑ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X