Εθνική Ελλάδας: Πάει για βασικός ο Τζαβέλλας απέναντι στη Γεωργία

Εθνική Ελλάδας: Πάει για βασικός ο Τζαβέλλας απέναντι στη Γεωργία
Photo Credits: INTIME

Με 3-5-2 θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας όπως όλα δείχνουν, με τον Γιώργο Τζαβέλλα να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τζον Φαν' τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν ακόμα «τελικό» δίνει η Εθνική Ομάδα αύριο (19:00, 9/10, COSMOTE SPORT 2 HD, OPEN TV) στο Μπατούμι με τη Γεωργία.

Θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο, που οδηγεί στα play off των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε περίπτωση που κερδίσει τη Γεωργία, δεν θα ξεφύγει βαθμολογικά η Σουηδία, η οποία έχει 3 βαθμούς περισσότερους και αύριο υποδέχεται το Κόσοβο.

Το πλάνο του Φαν’τ Σιπ

Όσον αφορά τις σκέψεις του προπονητή της Εθνικής ομάδας για τον τρόπο που θα παίξει απέναντι στη Γεωργία, το πιο πιθανό είναι να πάμε με… συνταγή Σουηδίας.

Το σύστημα λογικά δεν θα αλλάξει και ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα. Η τριάδα μπροστά του θα αποτελείται από τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα, ο οποίος είναι απολύτως καλά.

Οι Τσιμίκας και Ανδρούτσος αναμένεται να πάρουν τις δυο πλευρές αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με τους Μπουχαλάκη και Σιώπη στον άξονα (ως γνωστόν είναι τραυματίες οι Ζέκα, Γαλανόπουλος και Κουρμπέλης), με τον Μπακασέτα λίγο πιο μπροστά στην τριάδα, ενώ μπροστά θα δούμε τον Παυλίδη και έναν εκ των Μασούρα ή Δουβίκα.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην τριάδα του κέντρου, κάτι που θα έφερνε τον Μπακασέτα σε πιο επιθετικό ρόλο. Μάλιστα, ο άσος της Τραμπζονσπόρ έχει συνεργαστεί με τον Μάνταλο σε αυτό το σύστημα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Λιθουανός Ντονατάς Ρούμσας, ο οποίος έχει σφυρίξει παιχνίδια για τη φάση των ομίλων του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεκσάντρ Ράντιους, Ντοβίντας Σουζιεντέλις, στο VAR οι Ολλανδοί Γιόακιμ Κάμφιους, Τζόι Κόι και 4ος ο Ρομπέρτας Σμίτας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X