Σίρερ: «Θέλω η Νιούκαστλ να εκπροσωπεί την πόλη μου και όχι ένα αυταρχικό καθεστώς»

Σίρερ: «Θέλω η Νιούκαστλ να εκπροσωπεί την πόλη μου και όχι ένα αυταρχικό καθεστώς»
Photo Credits: INTIME

Οσα έγραψε σε άρθρο του στο «Athletic» ο «θρύλος» της Νιουκάστλ, Αλαν Σίρερ, για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στις «Καρακάξες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από συμβούλια επί συμβουλίων και πολλές καθυστερήσεις, η Premier League χθες το βράδυ ενέκρινε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Νιούκαστλ από Σαουδαραβικό Fund, έναντι του ποσού των 305 εκατομμυρίων λιρών.

Τα όσα σκέφτεται για την επόμενη μέρα της Νιουκάστλ εξέφρασε σε άρθρο του στο «Athletic» ο «θρύλος» της Νιουκάστλ, Αλαν Σίρερ.

«Έχω αδειάσει, έτσι νιώθω. Κουρασμένος, αλλά ενθουσιασμένος, αισιόδοξος, αλλά και μπερδεμένος. Όλα μαζί, αν και ακούγονται αντικρουόμενα όλα αυτά. Είναι στιγμή να πανηγυρίσουμε το τέλος 14 φρικτών χρόνων και να υποδεχθούμε κάτι καινούργιο. Κάτι που έχει προοπτική να γίνει μεγάλο.

Ο Μάικ Άσλεϊ έχει φύγει και τσιμπάω τον εαυτό μου για να αποδεχθώ την πραγματικότητα. Είναι περίεργο να τρέφω συναισθήματα οργής και απογοήτευσης για την ομάδα της πόλη μου. Όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν στην σκιά. Υπήρχαμε σαν ζόμπι. Είναι δύσκολο να περιγράψω τη Νιούκαστλ του Άσλεϊ σ’ αυτούς που δεν την έχουν ζήσει. Ο Άλσεϊ ποτέ δεν κατάλαβε πώς λειτουργεί το κλαμπ και πώς να έχει μία σύνδεση με τους οπαδούς που πληρώνουν εισιτήριο για να δουν την ομάδα.

Ξέρετε τι θέλω; Να νιώσω ότι είμαστε στην ίδια σελίδα, ότι κωπηλατούμε προς την ίδια κατεύθυνση. Να μας δώσουν το ποδόσφαιρό μας πίσω. Δεν με ενοχλούν τα πλούτη, απλά θέλω να νιώσω την σύνδεση ξανά. Οι νέοι ιδιοκτήτες να προσπαθήσουν να μας βελτιώσουν και να μας κάνουν καλύτερους», σημείωσε αρχικά ο Σίρερ.

Τα ηθικά προβλήματα που τελικά δεν έπαιξαν κανένα ρόλο…

Ο παλαίμαχος Αγγλος άσος,  δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να κρύψει άλλα θέματα κάτω από το χαλί και μίλησε για τους προβληματισμούς του γύρω από το όλο ζήτημα:

«Ξέρουμε πως υπάρχουν και επιπτώσεις γύρω απ’ την αγορά. Χρωστάμε στον εαυτό μας και στην κοινή γνώμη να ακούσουμε τα ευρήματα για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Σαουδική Αραβία, να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας και να ξέρουμε πού μπαίνουμε.Δεν είναι στον τομέα μου, αλλά μου φαίνεται δεν έπαιξαν ρόλο στην εξαγορά της Νιούκαστλ τα ηθικά ζητήματα. Έπαιξαν κάποιο ρόλο στις συζητήσεις, αλλά όχι στη διαδικασία της λήψης της απόφασης.

Οι Σαουδάραβες εμφανίστηκαν στην Νιούκαστλ και είμαι ενθουσιασμένος απ’ το γεγονός, αλλά έχω και αντικρουόμενα συναισθήματα. Θέλω η ομάδα μου να ανταγωνίζεται, να σημαίνει κάτι, να μην έχει απλά μία κενή ύπαρξη. Έχουμε την ευκαιρία τώρα και χαίρομαι. Θέλω η ομάδα μου να αντιπροσωπεύει την πόλη μου και όχι ένα μακρινό, απολυταρχικό καθεστώς. Φαίνεται πως το δεύτερο ανοίγει τον δρόμο στο πρώτο», κατέληξε ο Αλαν Σίρερ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X