«Τριάρες» για Βραζιλία και Εκουαδόρ! (VIDEO)

«Τριάρες» για Βραζιλία και Εκουαδόρ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με 1-3 κέρδισε -δύσκολα- η Βραζιλία τη Βενεζουέλα και έκανε το 9x9, ενώ με 3-0 κέρδισε το Εκουαδόρ τη Βολιβία και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο η Βραζιλία κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη επί της, ουραγού, Βενεζουέλας με 3-1 εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ, με κεφαλιά του Ερικ Ραμίρες στο 11ο λεπτό.

Η Βραζιλία πίεσε πολύ και αφού έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Πακετά, ο οποίος αστόχησε όντας σε πολύ πλεονεκτική θέση και της ακυρώθηκε ένα τέρμα μέσω VAR, στο 71ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με δυνατή κεφαλιά του Μαρκίνιος.

Από εκεί και έπειτα τα πράγματα έγιναν… εύκολα. Στο 76′ ο Γκρατερόλ έκανε τρομερή επέμβαση σε προσπάθεια του Ραφίνια, ενώ το ίδιο συνέβη και 2 λεπτά αργότερα σε σουτ του Βινίσιους.

Εν τέλει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων νικήθηκε στο 82′ από τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ο οποίος ευστόχησε από την «Ασπρη Βούλα».

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Αντονι.

Στην έτερη… τριάδα της βραδιάς, το Εκουαδόρ επικράτησε 3-0 της Βολιβίας και βρίσκεται στη τρίτη θέση, ισόβαθμη με την Ουρουγουάη.

Ο Εστράδα άνοιξε το σκορ στο 14′ με κεφαλιά, ενώ ο Ενέρ Βαλέντσια διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 17′ και το 19′.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X