Εθνική: Μέσα ο Δουβίκας

Εθνική: Μέσα ο Δουβίκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, επί ελληνικού εδάφους, για τους προσεχείς αγώνες της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, με τη Γεωργία στο Μπατούμι (Σάββατο 9 Οκτωβρίου, 19:00) και τη Σουηδία στη Στοκχόλμη (Τρίτη 12 Οκτωβρίου, 21:45).

Η σημερινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά δεν είχε να παρουσιάσει προβλήματα της τελευταίας στιγμής ενόψει της αυριανής αναχώρησης για τη Γεωργία, καθώς και ο Τάσος Δουβίκας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει την αδιαθεσία που τον είχε αφήσει εκτός προετοιμασίας την Τετάρτη.

Έτσι, εξαιρουμένων των τραυματιών Ζέκα και Κ. Παπαδόπουλου ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ έχει στη διάθεση του όλους τους διεθνείς «ετοιμοπόλεμους». Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπατούμι την Παρασκευή το πρωί (11:00). Η τελευταία προπόνηση στο «Batumi Arena» θα διεξαχθεί στις 18:00 (ώρα Ελλάδας).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X