ΑΕΚ: Οι επιδόσεις των επτά δανεικών ποδοσφαιριστών

ΑΕΚ: Οι επιδόσεις των επτά δανεικών ποδοσφαιριστών
Photo Credits: INTIME

Οι επιδόσεις των δανεικών της ΑΕΚ, από τον Γιώργο Αθανασιάδη που ξεχώρισε στο Champions League μέχρι τον Χρήστο Αλμπάνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ αποφάσισε να παραχωρήσει ή ακόμη να παρατείνει τον δανεισμό επτά ποδοσφαιριστών έχοντας, πάντα, το βλέμμα στην εξέλιξή τους και τις επιδόσεις τους.

Μέχρι στιγμής, εκείνος που εντυπωσιάζει, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αθανασιάδη που εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Σέριφ Τίρασπολ στο φετινό Champions League. Δεν έχει χάσει λεπτό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τους Μολδαβούς. Έχει παίξει και στα 10 ματς διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε επτά απ’ αυτά.

Συγκεκριμένα, δέχθηκε τέρμα στην εντός έδρας ρεβάνς με την Αλασκέρτ (3-1), στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα (1-1), ενώ νικήθηκε από τον Μπενζεμά με πέναλτι στο τελευταίο ματς με τη Ρεάλ (1-2), ωστόσο πήρε τον τίτλο του MVP όχι μόνο του ματς, αλλά και της αγωνιστικής. Ταυτόχρονα έχει παίξει και σε 3 ματς στο πρωτάθλημα Μολδαβίας.

Δείτε περισσότερα για τον έλεγχο των δανεικών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X