Αγουέρο: Ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα

Αγουέρο για την Μπαρτσελόνα: «Εφτασα μια ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης και δεν ήταν κανείς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετράει για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντινός αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» στο ματς με τη Βαλένθια, μετά τη διακοπή που υπάρχει λόγω εθνικών.

Πέρασαν πάνω από τέσσερις μήνες από την ημέρα που ανακοινώθηκε κι επίσημα στη Μπαρτσελόνα. Έκτοτε, ο Σέρχιο Αγουέρο έμενε διαρκώς στα «πιτς», με τα γνωστά προβλήματα στη γάμπα να τον θέτουν νοκ-άουτ επ’ αόριστον. Ωστόσο, η στιγμή που όλοι οι φίλοι των Μπλαουγκράνα περίμεναν, δείχνει πως φτάνει έστω και καθυστερημένα.

Ο Αργεντινός φορ δίνει το παρών στις προπονήσεις μέχρι και στα… ρεπό του και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή, φουλάρει την προετοιμασία του για να είναι έτοιμος ενόψει του επόμενου αγώνα της Μπάρτσα στη La Liga, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου κόντρα στη Βαλένθια (22:00).

Παρά την απουσία των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες, ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Σίτι δουλεύει εντατικά με τους φυσιοθεραπευτές και το τεχνικό τιμ των Μπλαουγκράνα ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν για το ματς απέναντι στις Νυχτερίδες και να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στον καταλανικό σύλλογο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X