H EA εξετάζει την αλλαγή ονόματος για τη σειρά videogames FIFA!

H EA εξετάζει την αλλαγή ονόματος για τη σειρά videogames FIFA!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλαίσιο ανακοινώσεων για το επιτυχημένο λανσάρισμα του FIFA 22, η EA έριξε την βόμβα σχετικά με σκέψεις που υπάρχουν μέχρι και για αλλαγή της ονομασίας στη σειρά ποδοσφαιρικών videogames FIFA. Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά «κοιτώντας προς το μέλλον, εξετάζουμε την ιδέα να αλλάξουμε ονομασία στα EA Sports Football games μας. Αυτό σημαίνει πως εξετάζουμε τη συμφωνία για την ονομασία με την FIFA, η οποία είναι και ξεχωριστή από όλες τις άλλες που κάνουμε για τα ονόματα και τις άδειες».

Η εξέλιξη αυτή δεν έρχεται από το πουθενά, καθώς τελευταία δύο χρόνια ακούγονται ολοένα και πιο πυκνά διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα στην FIFA και την ΕΑ, με την πρώτη να απαιτεί ολοένα και μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για τη χρήση του ονόματός της στη γνωστή ποδοσφαιρική σειρά παιχνιδιών.

Σε ό,τι αφορά τώρα το FIFA 22, η EA Sports ανακοίνωσε πως πάνω από 9.1 εκ. παίκτες έχουν ήδη απολαύσει το φετινό παιχνίδι, 7.6 εκ. ομάδες έχουν δημιουργηθεί στο FIFA Ultimate Team και 460 εκ. παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί στο εικονικό χορτάρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X