«Ο φορμαρισμένος Τσούμπερ πάει για βασικός στο ματς της Ελβετίας, θα παίξει στον άξονα πίσω από τον Εμπολό και δίπλα στον Σακίρι»

«Ο φορμαρισμένος Τσούμπερ πάει για βασικός στο ματς της Ελβετίας, θα παίξει στον άξονα πίσω από τον Εμπολό και δίπλα στον Σακίρι»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν τα ελβετικά ΜΜΕ για τα πλάνα του Ομοσπονδιακού της Ελβετίας και για τη θέση του Στίβεν Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Στίβεν Τσούμπερ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την καριέρα του στην ΑΕΚ, έχοντας τρία γκολ σε 5 αγωνιστικές.

Ο Ελβετός διεθνής μέσος κάνει ήδη τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης κι αυτό το έχουν δει και οι συμπατριώτες του.

Ο Τσούμπερ αποθεώνεται και στην Ελβετία με το τρομερό ξεκίνημα που έχει στη Super League και εξαιτίας της φόρμας του, «χτυπάει» δυνατά θέση στο βασικό σχήμα της χώρας του στο παιχνίδι του Σαββάτου (21:45) με την Βόρεια Ιρλανδία.

Ήδη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μουράτ Γιακίν καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σύμφωνα με τα ελβετικά ΜΜΕ και το «sport.ch», ο Τσούμπερ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον άξονα δίπλα στον Σακίρι και πίσω από τον Εμπολό σε σύστημα 4-3-2-1.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X