Αμπέλ Φερέιρα: «Πρέπει να έχουμε επαγγελματική διαιτησία και όχι ερασιτεχνική»

Φερέιρα: «Περιμένω να απολυθώ από την Παλμέιρας...»
Photo Credits: INTIME

Εξαλλος ήταν ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα της Παλμέιρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα της Παλμέιρας από την Ατλέτικο Μινέιρο, ο Αμπέλ Φερέιρα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για το VAR.

Όπως τόνισε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ: «Το VAR κάλεσε τον διαιτητή για τα δύο πέναλτι, έπρεπε να τον καλέσει για το φάουλ στον Ρον, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Δεν είμαι διαιτητής. Είναι ντροπή το VAR να τρώει… pop corn και να μην βλέπει αυτό που είδαν όλο.

Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά υπήρξαν παράγοντες, οι οποίοι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Διακυβεύοντα πολλά. Το πρεστίζ, χρήματα… Πρέπει να έχουμε επαγγελματική διαιτησία και όχι ερασιτεχνική. Είναι η τρίτη φορά που μας σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά ελπίζω να μην μας διαιτητεύσει ξανά. Κόντρα στη Σάο Πάολο δεν είδε το πέναλτι στον Λουίς Αντριάνο. Ούτε στο VAR και σήμερα δεν έδωσε την κόκκινη στον παίκτη που έκανε φάουλ στον Ρον. Αυτή η απόφαση επηρέασε το αποτέλεσμα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X