Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πατούλη: Διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστούν τα έργα!

Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πατούλη: Διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστούν τα έργα!
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατούλη για όσα γράφτηκαν χθες για τα έργα της υπογειοποίησης στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To βράδυ της Τετάρτης υπήρξε αναστάτωση αναφορικά με τα έργα στην υπογειοποίηση δίπλα από την «OPAP Arena», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επικοινωνεί άμεσα με τον Γιώργο Πατούλη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν ανήσυχος από τα δημοσιεύματα που βγήκαν στην επιφάνεια, αλλά και από την ανάρτηση στη Διαύγεια σχετικά με την Υπογειοποίηση και απευθύνθηκε στον Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Πατούλης τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και ότι το έργο θα συνεχιστεί κανονικά στο πλαίσιο και της προσωπικής δήλωσης που έκανε, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr.

Από την πλευρά του ο Δημητρης Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε προσωπικά λέγοντάς του «για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X