ΑΕΚ: Ανοικτό για Σάμαρη

Σενάρια για ΑΕΚ και Σάμαρη!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση χαφ και ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα απασχολήσει ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη έρχεται ξανά στην επιφάνεια για την ΑΕΚ.

Ο 32χρονος διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Λισαβώνας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Ελλάδα να είναι ένας πιθανός προορισμός.

Οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν σε εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Σάμαρη, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου, με παραστάσεις από μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες και με σπουδαία εμπειρία ενώ πιθανή απόκτησή του θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sportday, το ζήτημα του Ανδρέα Σάμαρη παραμένει ανοιχτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές του έμπειρου χαφ με την ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνήσει ξανά στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τις ελεύθερες μεταγραφές, όμως δεν ευδοκίμησε τότε η μεταγραφή του Ελληνα άσου, επειδή ο Σάμαρης δεν μπορεί να αγωνιστεί πριν τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού και επειδή ήθελε τότε να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για να συνεχίσει στο εξωτερικό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X